Mere vækst i Videbæk

Videbæk er en vækstmotor for kommunen.

Det handler ikke om sognerådspolitik, som man så ofte bliver beskyldt for, når man ikke mener, at alt skal ligge i Ringkøbing. Videbæk skal i fokus som hele kommunens løsning på bosætningsproblemet. Videbæk ligger centralt. Vi er tæt på både Herning, Ringkøbing og Skjern. Altså, arbejdspladser, indkøbsmuligheder og oplevelser. Det er dét, vi skal slå os op på!

Vi skal sælge Videbæk som en pendler by, for jeg holder på at man sagtens kan bo i Videbæk og så arbejde i enten Århus eller Silkeborg. Det er bare billigere og bedre at bo herude.

Men for at kunne lokke folk til Videbæk, skal vi simpelthen have alt det basale tilstede inden for bygrænsen!

Vi har  gode skoler, et hav af fantastiske foreninger, massere plads, gode butikker og masse spændende aktiviteter. Men vi mangler en borgerservice. Jeg bilder mig selv ind, at det stadig er en vigtig ting at have i byen, hvis vi skal have nye til at flytte til. Jeg siger ikke, at vi skal have en borgerservice, der har åben hver dag, men blot et par gange om ugen. Så man kan få ordnet de ting, der ikke kan ordnes over nettet.

Videbæk skal have en stærk stemme i byrådet, og det håber jeg, I vil hjælpe mig med at gøre noget ved!