Respekt for de ældre

Når du står i stemmeboksen med blyanten i hånden på tirsdag, har du sikkert besluttet dig. Mit ønske til dig er, at du sætter dig kryds ud for en kandidat, der har respekt for unge som gamle. Én, der ved, at alle grupper i samfundet har forskellige behov.

I dette brev vil jeg fortælle dig om min respekt for de ældre i vores samfund.

Vores ældre skal have den opmærksomhed, de fortjener. Vi ville simpelthen ikke have så rigt et samfund, hvis ikke det var for den ældre generation. Jeg mener, at vi skal behandle alle samfundsgrupper med respekt, og vi viser kun vores forældre og bedsteforældre respekt ved at give dem det, de har brug for. En af mine mærkesager er, at borgerne i vores kommune skal komme før systemet. Det betyder ganske simpelt, at hvert enkelt menneske skal behandles som netop mennesker og ikke som klienter i en underskudsforretning. Derfor skal snørklede arbejdsgange skrues ned, så der bliver tid til en kop kaffe med fru Jensen og et spil vest med hr Mortensen.

Alle mine medkandidater er enige med mig i, at kernevelfærden er vigtig. Det drejer sig om mad, rengøring og bad, så jeg er sikker på, at vores ældre kan se frem til et løft på det område. Men fra min stol ser det ud som om, at vi skal tænke anderledes og huske på at med respekt, der går begge veje, får alle et liv, hvor der er tid til mere end bekymringer.