Beskæftigelse - Aktiver arbejdsløse

Jeg har den holdning, at det er sundt at arbejde. Derfor mener jeg også, at vi i højere grad skal aktivere de arbejdsløse, som sagtens kan arbejde. Både for at aflaste de kommunale ressourcer og for at holde folk i gang.

Transport - Læg pres på Christiansborg

Kommunen har i forvejen investeret i utroligt mange penge i cykelstier. Når det så er sagt, så har vi stadig steder, hvor en cykelsti ville være tiltrængt. Blandt andet på strækningen mellem Videbæk og mejeriet i Nr. Vium.
I forhold til hovedvej 15 har vi udfordringer i forhold til mængden af trafik. Der er ingen der snakker om at vi skal have en motorvej. Men en 2+1 vej ville uden tvivl kunne tage det værste tryk, når turisterne rammer kommunen. Vi skal presse på, så politikerne Christiansborg får øjnene op for vores trafikale udfordringer.

Kommuneskat - Sænk skatten

Af princip mener jeg, at vi i forvejen betaler rigeligt med skat. Man valgte efter sidste valg at hæve skatten, og derfor kan man jo passende sænke den igen efter det her valg.

Vindmøller - Stop for nu

Grænsen er nået for antallet af vindmøller i kommunen. Vi skal selvfølgelig have vindmøller i vores kommune, og vindmøller giver utrolig meget både til beskæftigelsen, lokalområderne og kommunekassen. Det skal vi huske, når vi snakker om vindmøller. Jeg er helt sikker på, at vi har taget vores tørn i forhold til opsætning af vindmøller. Det skal vi være stolte af, og jeg mener, at vi med sindsro kan sætte opsætningen af vindmøller fuldstændig i bero.